DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Hamravat Ortaokulu

Hamravat Ortaokulu

Adres
ÜÇKUYU MAH. NURİ DERSIMİ BUL. NO 7 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR Orhan Asena Anadolu Lisesinin Önü..Üçkuyu Aile Çay Bahçesinin yanı
Vizyon
Eğitimin iyi bir insan olma idealine uygun, kendi kendine yetebilen; kendisi,ailesi,toplumla ve doğa ile barışık, potansiyelini insan yararına kullanan, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetiştirmek olduğuna inanıyoruz. Biz toplumumuzun gelişmişliğine katkı sağlamanın, bilgi yoksunluğunu gidermenin, demokratik ve evrensel değerleri özümsemiş toplum yaratmanın, iyi yetiştirilmiş bireylerce sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Biz özgür düşünen, edindiği bilgilere eleştirel yaklaşıp sentezleyebilen, yeteneklerinin farkında olan, bunu maksimum düzeyde kullanan ve yeteneğini geliştirme gayreti sergileyen, yarınlara dair idealleri olan ve buna odaklanan bireylerin eğitimine rehberlik etme iddiasındayız.
Misyon
Türkiye´nin Marka Okulu olmak için; Milli eğitimin temel amaç ve ilkelerine uygun, Eğitimin çağdaş ve evrensel normları çerçevesinde, gelişen bilimsel ve teknolojik gelişmelere adepte olabilen, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri özümseyen ve bu değerlere katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; çağdaş; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Kendine güveni tam; insana değer veren, saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk ve insiyatif sahibi, Sosyal yaşantısını kendini mutlu kılacak şekilde tasarımlayabilen, yeni ilgi alanları oluşturabilen bireyler yetiştirmektir.
07:00-12:40 12:50-18:30
Şehir içi otobüslerle rahat bir şekilde yapılmaktadır.
Toplu Konutlar(Üçkuyu) 4. Etap